Feesten en partijen

Feesten en partijen organiseert u bij Waarbeek Zalen & Events.

Bekijk arrangementen >

Met maar liefst drie verschillende zalen en een breed scala aan faciliteiten beschikt u over alle ingrediënten voor een geweldig evenement. De centrale ligging en ruime parkeergelegenheid maken de locatie uitstekend toegankelijk voor uiteenlopende feesten en partijen.

Bedrijfsborrel of personeelsfeest

Wilt u flink uitpakken en een groots bedrijfsfeest organiseren? Onze grote feestzaal met een maximum van 1500 staanplaatsen biedt alles wat u nodig heeft. Een complete lichtinstallatie met LED-verlichting, lightjockey-systeem en moving heads staat garant voor een indrukwekkend visueel spektakel. Ook een lasershow behoort tot de uitgebreide mogelijkheden. Een presentatie geeft u professioneel en eenvoudig met de aanwezige beamers, microfoon en laptopaansluiting.

Verjaardagsfeest, private dining of high tea

Voor kleinschaliger gelegenheden kunt u uitstekend terecht in Restaurant Negentien23 of Cafe Negentien23. Ideaal voor besloten feestjes zoals borrels, verjaardagen, private dining of een heerlijke high tea. Uiteraard verzorgen wij de gehele catering, waaronder uitgebreide buffetten en drankarrangementen. Zo bent u verzekerd van een feest dat perfect is afgestemd op uw persoonlijke wensen.


Arrangementen

Wat wij u aan kunnen bieden

Buffetten

Overig