Catering

Geheel verzorgde catering bestelt u bij Waarbeek Zalen & Events.

Bekijk arrangementen >

Onze eigen keukenbrigade verzorgt op professionele wijze het meest heerlijke eten en drinken, zodat het u en uw gasten aan werkelijk niets ontbreekt. Kies uit veelzijdige buffetten en drankarrangementen of vraag om een culinair arrangement op maat. Graag bespreken we in een persoonlijk gesprek de uitgebreide mogelijkheden.

Catering bij huwelijk of (bedrijfs)feest

Onze volwaardige cateringservice is berekend op elke groepsgrootte en leent zich voor een variƫteit van gelegenheden. Verras uw gasten met uitstekend eten tijdens het huwelijksdiner of verblijd ze met lekkere versnaperingen tijdens de bedrijfsborrel. Van lunch tot diner en van hapjes tot drankjes; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Catering op locatie

Hoewel onze locatie met drie zalen en twee terrassen meer dan voldoende ruimte biedt voor ieder feest of huwelijk, kan het zijn dat u een andere plek in gedachten heeft. Ook in dat geval zijn we u graag van dienst met onze catering services. Wij zijn actief in de gehele regio Twente en onderscheiden ons door een uitmuntende kwaliteit en service.

Drankarrangenment bij de catering? Vraag naar de mogelijkheden!