Bruiloften

Op de mooiste dag van uw leven kiest u vanzelfsprekend zelf hoe u het feest wilt organiseren.

Bekijk arrangementen >

De mooiste dag van uw leven beleeft u bij Waarbeek Zalen & Events. Gelegen in het bosrijke buitengebied tussen Hengelo en Enschede verwelkomen wij u graag om uw bruiloft op onvergetelijke wijze te vieren. Met ruime gratis parkeergelegenheid en drie zalen in verschillende stijlen bieden wij de ideale locatie voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Van huwelijksceremonie tot trouwfeest

Of u nu een huwelijksvoltrekking of avondfeest wilt organiseren; bij Waarbeek Zalen & Events bent u aan het juiste adres. Nodigt u veel gasten uit? Dan is de grote feestzaal met maar liefst 650 zitplaatsen een uitstekende keuze. Voor recepties met kleinere gezelschappen zijn Restaurant Negentien23 en Cafe Negentien23 een prima alternatief.

Geheel verzorgd bruiloftfeest op maat

Uiteraard streeft u naar een bruiloft die exact aansluit op uw wensen, verwachtingen en dromen. Wij gaan daarom graag persoonlijk met u in gesprek om uw absolute droombruiloft samen te stellen. De catering en benodigde faciliteiten verzorgen wij op de grote dag allemaal zelf. Zo heeft u geen omkijken naar praktische zaken en geniet u met vrienden en familie onbezorgd van een onvergetelijke ervaring.


Arrangementen

Wat wij u aan kunnen bieden

Buffetten

Overig